Fem postansatte i Oslo-Akershus og Østfold har fått påvist korona

Til sammen fem postansatte i region Oslo-Akershus og Østfold har fått påvist smitte. Dette er lave tall – og gir likevel ingen grunn til panikk, mener tillitsvalgte Tove Rundtom på Østlandsterminalen.

fem-postansatte-i-oslo-akershus-og-ostfold-har-fatt-pavist-korona

SAMFUNNSKRITISKE OPPGAVER: På Østlandsterminalen sorteres fortsatt post døgnet rundt. Posten leverer medisin og smitternvernsutstyr og andre viktige varer under koronakrisen. FOTO: Nils Midtbøen

Fredag skrev Romerikes Blad at en ansatt ved Østlandsterminalen ble smittet. I dag bekrefter Tove Rundtom, tillitsvalgt i Fagforbundet Post, at det er to ansatte som er smittet ved Østlandsterminalen. I tillegg er det registrert smitte hos to ansatte ved postterminalen på Alnabru og en i distribusjon.

Rundtom mener at det ikke er noen grunn til panikk. – Posten følger alle rådene, og vi har allerede innført strenge rutiner for å unngå smitte, sier hun. For Rundtom har det vært viktig å følge rådene, men samtidig beholde roen når hun snakker med medlemmene. Hun ønsker ikke at folk skal bli redde av presseoppslag om smittede i Posten. Hun mener at Posten som arbeidsgiver har vært god på å informere og kommunisere med sine ansatte i en krevende periode for Posten.

 

Les hele saken i Fagbladet her

CATEGORIES
TAGS